Här är ett exempel på hur smart marknadsföring är bättre en fin pedagogik. Jag har äntligen tid att läsa ikapp en massa bloggar på webben och har hunnit till Bengt Båvegårds Brainjam.  Jag fastnar för ett par av inläggen som i princip är vidaredelning av filmer som vill sälja, i och för sig radikalt olika, saker. Inläggen handlar om en bok/projekt respektive ett pedagogiskt verktyg (LMS). Jag kände till båda och var öppen för att lära mig mer.

När det gäller grownupdigital.com blev jag mer sugen. Och för moodle.org blev jag avtänd. Bara en sån sak som att tvingades se vad moodle betyder (en akronym) – boooring. Jag tittade inte ens klart på filmen. Nåväl, kolla och döm själv.

Den första:

 

Den andra:

Senare läser jag att Bengt fick en stroke den 4 maj och kurerar sig. Krya på dig mannen! Världen behöver dig.

2 Svar på “Marknadsföring av Tapscott versus pedagogik om Moodle”
  1. Joakim skriver:

    Richie den första e grym … visa den för du vet vem …

  2. rgatarski skriver:

    Joakim, du kan visa den själv – han finns i Facebook 😉

  3.  
Lämna ett svar