Kommentarspolicy

VI tar tacksamt emot tips på hur vi kan göra Skolmarknad.info ännu bättre. Du kan som regel alltid kommentera inläggen. Alternativt kan du kontakta vår redaktör. Vår ambition är att så snabbt som möjligt läsa allt som kommer in och i mån av tid svara när det är lämpligt. Här är några enkla regler som gäller:

 • Helst på svenska
  Det här är en svensk blogg, men kommentarer på nordens alla språk är välkomna. Du som kommenterar är juridiskt ansvarig för det du skriver (se vidare Webbstjärnans utbildningsmaterial om Yttrandefrihet på Nätet). I samband med att du skickar iväg din kommentar medger du också vidare publiceringsrätt enligt Skolmarknad.infos licens (se vidare under ”Upphovsrätt” i högra kolumnen).
 • Säg vem du är
  Även om du har möjlighet att bidra anonymt eller med ett webbalias (pseudonym) så uppskattar vi om du anger ditt namn och gärna en lämplig webbadress. Anger du en e-postadress är den endast synlig för Skolmarknads.infos redaktion.
 • Vi modererar
  Tills vidare släpps alla kommentarer igenom utan moderering. Vi välkomnar naturligtvis en livaktig diskussion, men förbehåller oss rätten att radera inlägg som inte har med ämnet att göra, är olagliga, innehåller personangrepp, har en otrevlig ton eller som vi av annan anledning inte vill publicera.
 • Synpunkter?
  Om du har synpunkter på hur vi behandlat din kommentar är du alltid välkommen att kontakta oss. Bloggen använder flera typer av filter för att förhindra spam och andra former av automatiska kommentarer. Om du misstänker att din kommentar fastnat i ett sådant filter ber vi dig att kontakta oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *