Skolmarknad.info läggs på is

Drygt sex år efter att Skolmarknad.info föddes lägger jag denna webbplats på is. Under 2009 insåg jag det allt mer ohållbara i att sprida mina gärningar på flera egna sajter. Från början var idén att här samla det som rörde specifikt mötet mellan skolan och marknaden. Systerpodden skolsmart.skolmarknad.info följde snabbt som en naturlig utveckling. Efter några år, närmare bestämt 2007, lanserade jag weconverse.com som framförallt utgått från  mina föreläsningar, med fokus på mediala innovationer. En av orsakerna då var att det var svårt för mig att överleva enbart på skolrelaterade insatser.

Nya tider, nya möjligheter och framförallt så visar verkligheten att mina intressen glider ihop. Så under slutet av 2009 inledde jag en övergång till att framförallt konversera utifrån plattformen RichardGatarski.com. Jag bytte också twitternamn till @RichardGatarski (motsvarande för friendfeed.com/RichardGatarski och facebook.com/richard.gatarski).

I princip lägger jag även Skolsmart på is. Samma sak gäller weconverse.com. Dock kan det bli så att under en övergångsperiod hamnar där inlägg som annonserar mina gig.

RichardGatarski.com välkomnar jag en än större kreativ konversation. Med ambitionen att ”designa världens bästa start i livet för dom vi hittills kallat barn”. Men det handlar på kort sikt fortfarande om utveckling och innoverande inom skolan, medier, teknologi, och framförallt samhället strukturer. Du som mest intresserar dig för skolrelaterade marknadsföringsfrågor lär inte bli besviken, det blir än mer från mig på den nya sajten. Men framförallt mer från fler. Vi är ju mer än jag,

Stort tack till alla er som följt, läst, spridit och framförallt bidragit med kommentarer och idéer till innehållet här på Skolmarknad.info. Inte minst alla mina studenter som varit banbrytande när det gäller ett marknadsföringsperspektiv på skolan. Allt på Skolmarknad.info  ligger kvar tills vidare. Och det kan ju bli en återstart, man vet ju aldrig.

Du som läser via RSS får gärna fortsätta prenumerera, även om jag inte räknar med att det dyker upp något i RSS-flödena inom överskådlig tid. Eventuellt kommer jag att peka om dom till motsvarande flöden på RichardGatarski.com.

Ta gärna en titt på min nya webbplats, som dessutom är tvåspråkig. Smakprov på dom senaste inläggen är:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *