Googletips, storytelling och bloggknep

Webbstjärnan (en av mina uppdragsgivare) har under januari en månadstävling där temat är marknadsföring. Svenska skolelever erbjuds en tävlingsinsats som:

kan handla om marknadsföring av er webbplats. Men det kan också handla om vad er webbplats marknadsför, tex något speciellt som sker på er skola, intressanta saker i ert lokalsamhälle, spännande utbildningsformer eller näringslivssamarbete

Det skall naturligtvis bli spännande att se vad eleverna hittar på. Som stöd på vägen har Stjärnkikarna (där jag är redaktör) några inspirerande gästinlägg med marknadsföringstips. I och för sig är råden riktade till skolelever, men vem som helst kan naturligtvis tänka till och anpassa det hela till sitt marknadsföringsbehov. Ett litet urval författare och deras inlägg:

[Update 2010-01-22: Jag glömde mitt egna Marknadsföringsmix med stavar].

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *